Werkt u bij een goed doel of een maatschappelijke organisatie zoals een ziekenhuis, onderwijsinstelling of welzijnsinstelling? Dan nodigen wij u graag van harte uit om deel te nemen naar een wereldwijd onderzoek naar de rol die technologie en het gebruik van data spelen binnen uw organisatie.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door The Urban Institute in opdracht van Salesforce.org. Het Centrum voor Filantropische Studies is de Nederlandse partner in het uitvoeren van het onderzoek.

De vragenlijst is ontwikkeld voor goededoelenorganisaties en andere non-profit organisaties in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland en Nederland om inzicht te verkrijgen in trends in het gebruik van data en technologie. De rapportage van dit onderzoek zal eind 2020 verschijnen via salesforce.org.

De vragenlijst van dit onderzoek omvat vier thema’s:

  • Digitale ervaringen: vragen over de uitdagingen en kansen voor het gebruik van technologie in uw organisatie;
  • Verandering en management: vragen over de uitdagingen die voortvloeien uit de wereldwijde coronapandemie en de strategieën van uw organisatie;
  • Vooruitblikken: vragen over uw verwachtingen over de toekomst en het vermogen om de komende maanden uw organisatiedoelstellingen te realiseren;
  • Organisatiekenmerken: vragen over uw organisatie en uw rol daarin.

Het invullen van de vragenlijst zal naar verwachting 20 minuten in beslag nemen. Als u de vragenlijst niet in één keer kunt voltooien, kunt u uw antwoorden opslaan en later terugkeren om de vragenlijst af te maken. Om deel te nemen aan de vragenlijst kunt u gebruik maken van onderstaande link:

https://urbaninstitute.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_86S09YMGgaT2EpD?Q_Language=NL