De analyse van de resultaten voor ‘Geven in Nederland 2017’ is in volle gang. Het symposium ‘20 jaar Geven in Nederland’ en daarmee ook de presentatie van het ‘Geven in Nederland 2017’ boek, een jubileum-editie, zal plaatsvinden op 20 april 2017 in de aula van de VU op de Dag van de Filantropie, reserveer deze datum in uw agenda!

lenthe-gin

De uitgave van het tweejaarlijkse boek werd voorheen verzorgd door Reed Business, maar zal het komende jaar worden overgenomen door Lenthe. Lenthe is opgericht in 1995 en is sindsdien actief als uitgever van media en organisator van evenementen op het terrein van charitas, filantropie en non profits. De organisatie verzorgt o.a. de uitgaves van De Dikke Blauwe, Goed Geven en Vonk!. Lenthe zal tevens medeorganisator zijn van ‘De Dag van de Filantropie’ op 20 april 2017, de dag waarop het boek zal worden gepresenteerd.

Prof. dr. René Bekkers, bijzonder hoogleraar Filantropische Studies en tevens projectleider van ‘Geven in Nederland’: ‘Via Lenthe bereiken we het publiek dat geïnteresseerd is in ons onderzoek. We verwachten dat Lenthe kan bijdragen aan een mooie vormgeving en een goede verspreiding van de onderzoeksresultaten. We kijken uit naar de eerste resultaten van de samenwerking.’